Periodisk syn

Periodisk syn hos Brønderslev Synshal

Er du på udkig efter en kyndig og professionel synshal i forbindelse med et periodisk syn? Hos Brønderslev Synshal er vi særligt grundige i vores arbejde, og vi kan derfor tilbyde at udføre syn effektivt og omfattende. Du bliver mødt af vores venlige personale, og vi stiller altid vores ekspertise til rådighed for dig, så du har adgang til ekspertviden.

Periodisk syn hvert andet år

En personbil eller en varevogn skal til sit første periodiske syn fire år efter indregistrering. Herefter skal bilen synes hvert andet år. Vi er naturligvis behjælpelige med at foretage det lovpligtige periodiske syn for alle biltyper og varevogne. Du kan du trygt komme til os, når du ønsker den bedste service. Du kan finde priserne på vores periodiske syn her (link).

Vi sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder en god og professionel behandling. Vi ønsker at kunne tilbyde et serviceniveau i særklasse, og vores kunder kan derfor forvente at blive modtaget med et smil samt en grundig dialog, således du er helt med på omfanget og indholdet af vores service.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Vil du vide mere om vores omfattende syn, er du velkommen til at ringe på telefon 40 55 77 77, eller du kan skrive en e-mail til mail@broenderslevsynshal.dk. Vi svarer meget gerne på dine spørgsmål og hjælper med at afklare, hvis der skulle være nogen former for tvivl. Du finder vores synshal på Østergade 74 i Brønderslev. Vi glæder os til at hjælpe dig og din bil.

 

Få dit tilbud her