Omsyn

Omsyn hos Brønderslev Synshal

Gik din bil ikke igennem syn? Hvis det er tilfældet, skal bilen efterfølgende til et omsyn. Omsynet fungerer som et eftertjek, og det har til formål at tjekke, om de udestående problemer i synsrapporten, der blev udarbejdet under synet, er blevet udbedret. Derfor tager et omsyn ej heller så lang tid som et andet slags syn, da det altså kun omhandler de fejl, som blev fundet ved første syn.

Det skal du være opmærksom på ved omsyn

Går din bil ikke igennem første syn, er der en række forhold, du bør være opmærksom på. Det indbefatter bl.a.:

  • Efter ikke-godkendt syn har du 33 dage til at få din bil godkendt til omsyn (inklusiv dagen, hvor du fik synet din bil). Skal der flere omsyn til, indgår de i perioden, og du har altså således 33 dage til at få den igennem omsynet.
  • Det er som udgangspunkt ikke muligt at få udsat bilens omsyn.
  • Ønsker du ikke at din bil skal til omsyn, skal du afmelde køretøjet hos nummerpladeoperatør.

Er du i tvivl om ovenstående forhold, hjælper vi dig naturligvis gerne.

Kontakt os og hør nærmere om vores omsyn

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for omsyn, er du velkommen til at ringe på telefon 40 55 77 77, eller du kan skrive en e-mail til mail@broenderslevsynshal.dk. Vi stiller gerne vores store ekspertise til rådighed, hvorfor du altid kan spørge os, hvis du er i tvivl om noget. Vi glæder os til at hjælpe dig i vores synshal, som du finder på Østergade 74 i Brønderslev.

Få dit tilbud her